Autóriasztó GSM-es átjelzéssel:

Ugrókódos autóriasztó:
olyan aktív gépjárművédelmi berendezés, amelynél a termék hatástalanítása során alkalmazandó távkezelő adója minden kiadott jelsor után újabb, az előzőktől különböző jelsort ad ki. A vevő egy elfogadott kód után ugyanazt a kódot többször már nem fogadja el, továbbá, amely a gépjármű elleni támadás esetén a környezet számára hangjelzést ad. A hangjelzést kiegészítheti fényjelzés, illetve egyéb titkos jelzés is. A támadás észlelése történhet ütés-, üvegtörés-, mozgás-, emelés-, dőlés-, nyitás, vagy más fizikai jellemzőket figyelő érzékelővel. Jelzés adható a gépjármű saját kürtje, a riasztó szirénája, illetve az irányjelzők, helyzetjelzők, fényszórók, segítségével. A szükséges elektromos energiát közvetlenül a gépjármű saját, vagy a riasztó - gépjármű akkumulátoráról töltött - akkumulátora biztosítja.

A védelmek közül legfontosabb az ajtók, a motortér és a csomagtér kinyitásának jelzése, melynek működését beszerelés után, és azt követően, rendszeresen célszerű ellenőrizni. Következik a gyújtás rákapcsolása, amit szintén jelezzen a riasztó. Ehhez kapcsolódik az indítózás tiltása, melyet a riasztó segítségével szoktak megoldani. A riasztáskori külső hang és fényjelzésen kívül hatásos, ha az utastérbe is szereltetünk egy szirénát. Az ütésérzékelő nem árt, de huzamos ingerlésével, a környezet nyomására rá lehet venni a tulajdonost, hogy ne kapcsolja be a riasztót. Az ablak betörésének megelőzésére fontosabb, hogy ne hagyjunk az utastérben értéket, vagy a rádió előlapját.

Figyelem!
Az autóriasztó önmagában nem mindig elégéges védelem!
Célszerű további érzékelőkkel kiegészíteni (pl. beltérvédelem, emelésérzékelő...)!

Védelmi rendszer

készlet - készleten            készlet - jelenleg nem kapható            készlet - rendelésre

Termék Ajánlott rendszer Gyári távvezérlős autóhoz alkalmazható? Riasztóhoz távadó van e? Rablásgátlás Leírás Bruttó ár (HUF) Készlet?
GSM alkalmazások
GSM COMmunicator - önálló GSM-es alap riasztó, vagy átjelző pager

GSM Plip - önálló GSM-es alap riasztó, vagy átjelző pager

GSM COMmunicator - önálló GSM-es alap riasztó, vagy átjelző pager

GSM communicator segítségével saját telefonján értesül, ha autóját támadás éri. A riasztás esetén HÍVÁSSAL és/vagy SMS-el figyelmezteti a tulajdonost. Az autóriasztó funkciót mobiltelefon hívással kapcsolhatja be-ki, ezt visszahivással nyugtázza a készülék. Az ajtó nyitására sziréna kimeneten keresztül figyelmezteti környezetét. Akkumulátor levétele, lemerűlése esetén figyelmeztető SMS-t küld. Opcionálisan belső akkumulátorral rendelkezik.

A GSM COMmunicator a GSM hálózaton belüli átjelzésre, bemenetek állapotváltozásának figyelésére használható. A készülék elsősorban gépjárművek védelmére lett kifejlesztve.
A bemenetek változásának hatására képes hívás és SMS küldésére a felprogramozott telefonszámokra
Négy riasztási bemenettel rendelkezik, ami tetszőlegesen programozható a két telefonszámhoz és híváshoz vagy SMS küldésre.
A riasztás hatására sziréna kimenet aktivizálódik a beprogramozott ideig.
A riasztási eseményre válasz SMS-el blokkolható a gépjármű motorja.
Akkumulátor állapot figyelés: Alacsony akkumulátor feszültség esetén riasztási SMS kezdeményezhető a beállított telefonszámok bármelyikére.

Míg a legtöbb GSM pager készülék csak egy-kettő, a CAESAR COMMUNICATOR négy, egymástól eltérő működési módra használható (programozható):

Időzítő- vezérlő állapotban a készüléket megcsörgetve a LED kimenet bekapcsol. Bekapcsolva marad a beállított ideig (alapértelmezett 30 perc) vagy a következő csörgetésig. Ezt az időzítést megszakítja ha a készülék tápfeszültsége 10,5V alá csökken, valamint mi is megszakíthatjuk a modulbemenet rövid idejű vezérlésével. A LED kimenetre relé köthető és ezzel vezérelhető pl. állófűtés, világítás, stb.

Külső készülékkel vezérelve ki- bekapcsolható (pl. riasztóval, vezérelhető modul kimeneten keresztül)

A készülék ismert hívószámról megcsörgetve ki- bekapcsolható

Folyamatos működés (pager üzemmód)
25.000 ok
Belső akkumulátor

GPS pager és helyzetmeghatározó

Belső akkumulátor külső akkumulátor saru levétel jelzéséhez 4.000
ok
"A beszélő riasztó" Eurocar
125-FRG

Eurocar 125-FRG

EU125-FRG riasztó bekötési EU125-RG termékismertető

Hanglejátszáshoz katt ide!

Eurocar 125-RG

Analóg Igen 1 db
2 gombos
Igen Egyedülálló termék!

"A beszélő riasztó"

Felhívja a tulajdonost és hangbemondással tájékoztatja a riasztásról!

Autóriasztó 1 pontos megszakítással, 1 távadóval, tölcséres szirénával. A riasztó saját ugrókódos távvezérlőjével vagy a gépkocsi gyári távadójával is lehet vezérelni. Retesz és komfortzárás, folyamatos vagy szaggatott sziréna kimenetet. Hálózatfüggetlen ipari gsm telefon, rejtett antennával, mikrofonnal, hangszóróval (beszólás-behalgatás). 2 nemzetközi formátumú telefonszámot tud tárolni, SIM kártya függvényében külföldön is tud hívni. A GSM készülék használatát magyar nyelvű menü segíti (női hangon). A menübe csak a titkos kód ismeretébe lehet belépni.

Főbb funkciók:

- állapotlekérdezés (ellenőrzés)
- a riasztó bekapcsolása
- a riasztó kikapcsolása
- csak behallgatás 30mp-ig
- beszólás/behallgatás kétirányú kommunikáció 30mp-ig
- pánikjelzés indítás vagy autókereső üzemmód
- rablásgátlás / távoli autóleállítás (aktívált rablásgátlás funkció szükséges)
- szervízmód bekapcsolása
- beállítások: gépkocsi kód, telefonszámok
72.000
helyett
62.000
ok
GSM Plip - önálló GSM-es alap riasztó, vagy átjelző pager

GSM Plip - önálló GSM-es alap riasztó, vagy átjelző pager

GSM Plip - önálló GSM-es alap riasztó, vagy átjelző pager
- gyári vagy külső távadóról vezérelt alapriasztó 1 pontos blokkolással
- 3 telefonszámra SMS küldés
- SMS-ben programozáz, vezérlés
24.000 ok

Patrolline
PatrolLine HPS-846 PTL GSM
PatrolLine

PatrolLine HPS-846 PTL

PatrolLine HPS-846 PTL

CAN-BUS Igen Nincs Igen HPS-846 PTL - CAN-BUS-os autóriasztó és rablásgátló rendszer GSM átjelzéssel, 2,4GHz-es jeladókkal

(gyakorlatilag a 841GSM és a 845 összegyúrása változatlan áron)

Tulajdonságai megegyeznek a 841-el, de a riasztást átjelzi a GSM hálózaton keresztül csörgetéssel és SMS küldéssel

Funkciói kibővültek a 845-ös 2,4GHz-es technológiával, így távadó (analóg vezérlési kimenettel) és a rablás és/vagy támadásgátlás feloldásához vezetői kártya (PST, Driver card) is tanítható már hozzá
A alapkészlet nem tartalmaz jeladót, vagy távadót.

Most a Patrolline HPS 55 ultrahangos beltéri védelemmel 9.990 helyett 7.990 !!!
Most 20W-os, extra erős tölcséres sziréna +500 Ft-ért!
73.300

helyett

69.900
ok
GSM Pager3 dobozolt kivitelben, szerelt külső antennával

GSM PAGER 3 GSM_Pager3.zip

GSM Pager működési elv

GSM Pager adatlap

Riasztóközpont PGM kimenetének átjelzése távfelügyeletre Contact-ID formátumban; Beszédhívás rögzíthető hangüzenetekkel (8 x 8mp) 4 telefonszámra; SMS küldése 4 telefonszámra; Önálló riasztó funkció; Bejövő SMS továbbítása (feltöltőkártya egyenleg információ, stb.); Telefonos ki- és bekapcsolás, állapot lekérdezés, kimenetek távoli vezérlésének lehetősége; Teljes távoli diagnosztika, bemenetek és kimenetek ellenőrzése, eseménymemória megtekintése; Számítógéppel és távletöltéssel is programozható; Csomag tartalma: PAGER 3, GSM antenna, telepítési útmutató, szoftver 50.400 ok
Univerzális GSM modul 4 be és 4 (relézett 1A) kimenettel
(angol nyelvű)

4IN 4OUT beszerelési-programozási-kezelési

Hanglejátszáshoz katt ide!

4IN-4OUT

Hálózatfüggetlen GM-360 ipari telefonos gsm interfész rejtett antennával, mikrofonnal, hangszóróval. 2 nemzetközi formátumú telefonszámot tud tárolni, SIM kártya függvényében külföldön is tud hívni. Az eszköz 4 bemenettel és 4 (közös bemenettel rendelkező) 1A-os relézett kimenettel rendelkezik. Távoli beszólás-behalgatás, illetve ki-be kapcsolás funkcióval rendelkezik. A készülék használatát magyar nyelvű menü segíti (női hangon, angol nyelven). A menübe csak a titkos kód ismeretébe lehet belépni. A be és kimenetek állapota bármikor lekérdezhető. 49.000 helyett 39.900 ok